Krokantje met bloedworst en coquille

Aantal stuks: 
8
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 min
Bereidingstijd: 
5 min
Ingrediënten: 
8 coquilles
1 bloedworst, in plakjes
4 sneetjes rozijnenbrood
Boter
Olijfolie
8 takjes peterselie
peper & zout
Sabayon:
120 ml champagne of schuimwijn
3 eierdooiers
40 g boter
Ingrédients: 
8 coquilles
1 boudin noir, en rondelles
4 petites tranches de pain aux raisins
Beurre
huile d’olive
8 petites branches de persil
poivre & sel
Sabayon:
120 ml de champagne ou de mousseux
3 jaunes d’œuf
40 g de beurre
Bereiding: 

Steek 8 rondjes uit het rozijnenbrood. Besmeer ze met boter en rooster ze in de grillpan. Klop in een kom de eierdooiers los met de champagne. Hang de kom in een pan met kokend water en klop het mengsel met een garde of handmixer tot een schuimige saus. Voeg de boter in klontjes toe en klop goed door. Breng op smaak met peper en zout. Bak de coquilles en bloedworst in wat boter en olijfolie. Kruid de coquilles met peper en zout. Beleg elk rondje brood met een plakje bloedworst en een coquille. Lepel er wat van de sabayon over en garneer met een takje peterselie.