Lamsspiesje met salsa van blauwe bessen

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
1 lamsfilet
3 tl olijfolie
peper & zout
100 g courgette
in kleine blokjes
2 tl bruine suiker
150 g blauwe bessen
cayennepeper
Ingrédients: 
1 filet d'agneau
3 cc d'huile d'olive
poivre & sel
100 g de courgette en dés
2 cc de sucre brun
150 g de myrtilles
poivre de Cayenne
Bereiding: 

Bak de courgetteblokjes ongeveer een minuut in 2 theelepels olijfolie. Roer er de bruine suiker onder en daarna ook de bessen. Kort laten pruttelen en dan op smaak brengen met een snuifje zout, peper en cayennepeper. Af laten koelen. Snij ondertussen de lamsfilet in blokjes van 2,5 cm. Kruid ze met peper en zout en steek er telkens twee op een klein stokje. Bak ze rondom bruin in de resterende olie (3- minuten) en serveer ze met de salsa.