Lauw slaatje met rosbief

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
30 minuten
Ingrediënten: 
een stuk rosbief van 500 g
300 g yoghurt
3 el citroensap
2 knoflookteentjes, geplet
olijfolie
50 g croutons
100 g veldsla
50 g rucola
1 el balsamico
1 el honing
peper & zout
2 el rode wijn
1 granaatappel
Ingrédients: 
un morceau de rosbif de 500 g
300 g de yoghourt
3 cs de jus de citron
2 gousses d’ail, écrasées
huile d’olive
50 g de croûtons
100 g de doucette
50 g de rucola
1 cs de vinaigre balsamique
1 cs de miel
poivre & sel
2 cs de vin rouge
1 grenade
Bereiding: 

Roer het citroensap, anderhalve eetlepel olijfolie en de look onder de yoghurt. Wrijf hier het vlees mee in en doe alle samen in en plastic zak. Leg het een half uur in de koelkast. Bak het daarna rondom aan in 1 eetlepel olie en plaats het 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°. Laat het vlees 5 minuten rusten en meng de braadsappen met de honing, balsamico en rode wijn. Laten inkoken en op smaak brengen met peper en zout. Meng de plakjes vlees, de veldsla, de rucola, de croutons en de pitjes van de granaatappel onder elkaar. Overgieten met de saus.