Maïskoekjes met erwten-korianderpuree

Aantal stuks: 
12
Moeilijkheidsgraad: 
Enige behendigheid gevraagd
Bereidingstijd: 
30 minuten
Ingrediënten: 
140 g maïskorrels uit blik
2 eieren
60 g bloem
peper en zout
olijfolie
100 g diepvrieserwten
sap van 1 limoen
handvol korianderblaadjes
enkele druppels tabasco
foreleitjes
Ingrédients: 
140 g de grains de maïs en boîte
2 œufs
60 g de farine
poivre et sel
l’huile d’olive
100 g de petits pois
le jus d’un citron
une poignée de feuilles de coriandre
quelques gouttes de tabasco
des œufs de truite
Bereiding: 

Pureer in een keukenrobot 100 g maïskorrels uit blik, 2 eieren en 60 g bloem. Op smaak brengen met peper en zout. Roer er dan met de lepel nog 40 g maïskorrels onder. Bak van dit deeg 12 kleine koekjes in olijfolie. Kook 100 g diepvrieserwten, giet ze af en pureer ze samen met het sap van 1 limoen en een handvol korianderblaadjes. Op smaak brengen met peper, zout en enkele druppels tabasco. Schep deze puree op de koekjes en werk af met foreleitjes.