Mango-chili-chutney

Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
40 minuten
Ingrediënten: 
3 mango’s, in blokjes van ± 2,5 cm
1 el witte wijnazijn
50 g lichtbruine suiker
½ tl zout
1 knoflookteentje, geplet
2,5 cm verse gemberwortel, geraspt
1 tl paprikapoeder
1 rood pepertje, heel fijn gesneden
het sap van 1 limoen
Ingrédients: 
3 mangues, en dés de ± 2,5 cm
1 cs de vinaigre de vin, blanc
50 g de cassonade claire
½ cc de sel
1 gousse d’ail, écrasée
2,5 cm de racine de gingembre frais, râpé
1 cc de paprika en poudre
1 petit piment rouge, coupé très fin
le jus d’un citron vert
Bereiding: 

Doe alle ingrediënten in een pan met dikke bodem. Plaats die 40 minuten op een zacht vuurtje. Regelmatig roeren. Even laten afkoelen en bewaren in gesteriliseerde potjes. Lekker op crackers en bij oude kaas.