Mango-tiramisu

Aantal personen: 
8
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
25 minuten
Bereidingstijd: 
360 minuten
Ingrediënten: 
200 g mascarpone
150 g vanilleyoghurt
6 el suiker
1,25 dl slagroom, opgeklopt
6 el rum
16 boudoirkoekjes
2 kleine mango’s, in plakjes
60 g witte chocolade
muntblaadjes
Ingrédients: 
200 g de mascarpone
150 g de yoghourt à la vanille
6 cs de sucre
1,25 dl de crème fraîche, battue
6 cs de rhum
16 biscuits boudoir
2 petites mangues, en tranches
60 g de chocolat blanc
feuilles de menthe
Bereiding: 

Mix de mascarpone, yoghurt en suiker onder elkaar. Meng er voorzichtig de opgeklopte slagroom onder. Dompel 8 koekjes kort in de rum en schik ze op de bodem van een schotel. Smeer er de helft van het mascarponemengsel op. Leg hier de mangoplakjes op. Herhaal de handelingen met de koekjes en de mascarpone en werk af met mooie krullen witte chocolade en muntblaadjes. In de koelkast plaatsen tot gebruik.