Mascarpone-pizza met sjalot

Aantal personen: 
1
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
6 sjalotjes
1 el olijfolie
1 kant-en-klaar pizzadeeg
100 g mascarpone
6 kerstomaatjes, gehalveerd
25 g geraspte Parmezaan
½ handvol rucola
peper & zout
Ingrédients: 
6 échalotes
1 cs d'huile d'olive
1 pâte à pizza prête à l'emploi
100 g de mascarpone
6 tomates cerise, coupées en deux
25 g de Parmesan, râpé
½ poignée de rucola
poivre & sel
Bereiding: 

Halveer de sjalotjes en bak ze 10 minuten in de olijfolie tot ze zacht en licht bruin beginnen te worden. Verdeel intussen de mascarpone met een lepel over het pizzadeeg. Strooi er de sjalotten, kerstomaatjes en Parmezaan over. Kruiden met peper en zout en ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180° plaatsen. Strooi voor het opdienen de rucola op de pizza.