Medaillons van varkenshaasje met Roquefort

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
600 g varkenshaasje
peper & zout
2 el olijfolie
250 g Roquefort, verkruimeld
3 el fijngesnipperde bieslook
1 el broodkruim
Ingrédients: 
600 g de filet pur de porc
poivre & sel
2 cs d'huile d'olive
250 g de Roquefort, émietté
3 cs de ciboulette finement ciselée
1 cs de chapelure
Bereiding: 

Meng de Roquefort, het broodkruim en de bieslook onder elkaar. Kruid het vlees met peper en zout en snij het in plakjes van ± 2,5 cm. Bak die 2 minuten aan iedere kant in de olijfolie. Leg ze daarna op een bakplaat. Verdeel er de Roquefort over. Plaats het vlees 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 220°. Opdienen met groenten en aardappelen naar keuze.