Milka Brownies

Aantal stuks: 
16
Moeilijkheidsgraad: 
Enige behendigheid gevraagd
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
35 minuten
Ingrediënten: 
125 g Milka Alpenmelkchocolade
125 g boter
150 g bruine suiker
50 g kristalsuiker
3 eieren
75 g bloem
250 g Philadelphia Naturel
1 zakje vanillesuiker
Ingrédients: 
125 g de chocolat Milka au lait du pays Alpin
125 g de beurre
150 g de sucre brun
50 g de sucre cristallisé
3 oeufs
75 g de farine
250 g de Philadelphia Nature
1 sachet de sucre vanillé
Bereiding: 

Smelt de chocolade samen met de boter au bain-marie of in de microgolfoven. Goed onder elkaar mengen. Mix 2 eierdooiers samen met de bruine suiker tot een luchtig mengsel. Voeg de gesmolten chocolade toe en meng er de bloem onder.

Meng in een andere kom de Philadelphia-kaas, de witte suiker, de vanillesuiker en het resterende ei onder elkaar. Giet het chocoladedeeg in een vierkante bakvorm of in een ovenschotel van ongeveer 23 x 23 cm. Giet er het Philadelphiamengsel over en creëer met een vork een marmereffect. Bak de cake 35 minuten in een voorverwarmde oven van 180° en verdeel hem in 16 brownies.