Omeletrolletjes met spinazie en kippenwit

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
20 min
Ingrediënten: 
5 eieren
scheutje melk
100 g spinazie, fijngehakt
120 g kruidenkaas
3 el geroosterde pijnboompitten
6 plakjes kippenwit
handvol rucola
boter
peper & zout
Ingrédients: 
5 œufs
un filet de lait
100 g d’épinard, finement haché
120 g de fromage aux fines herbes
3 cs de pignons de pin rôtis
6 tranches de blanc de poulet
une poignée de rucola
beurre
poivre & sel
Bereiding: 

Klop de eieren los met de melk en kruid met peper en zout.

Smelt een klontje boter in een koekenpan en bak 2 omeletten met het eiermengsel. Bestrooi de nog vochtige omeletten met de spinazie, zodat deze door de restwarmte slinkt. Laat afkoelen.

Besmeer elke omelet met de kruidenkaas en beleg met het kippenwit. Bestrooi met de pijnboompitten en verdeel er de rucola over. Rol de omeletten voorzichtig op en snij in rolletjes. Steek ze vast met een prikker.

Tip: In plaats van kippenwit kan je ook Gandaham gebruiken.