'One-pot' pasta

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
25 min
Ingrediënten: 
350 g spaghetti
150 g kerstomaatjes, in partjes
1 rode paprika, in reepjes
1 kleine courgette, in blokjes
1 ui, in halve ringen
2 teentjes look, fijngehakt
olijfolie
750 ml warme groentebouillon
150 ml passata
1 el gedroogde oregano
1 el paprikapoeder
enkele takjes verse basilicum
peper & zout
Parmezaanse kaas
Ingrédients: 
350 g de spaghettis
150 g de tomates cerise en quartiers
1 poivron rouge en lamelles
1 petite courgette en dés
1 oignon en demi-anneaux
2 gousses d’ail finement hachées
huile d’olive
750 ml de bouillon de légumes, chaud
150 ml de passata
1 cs d’origan séché
1 cs de paprika en poudre
quelques petites branches de basilic frais
poivre & sel
fromage Parmesan
Bereiding: 

Doe alle groenten, behalve de kerstomaten, samen met de spaghetti in een grote kookpot. Giet er de bouillon, passata en een scheutje olijfolie bij en voeg de kruiden toe. Breng aan de kook. Roer regelmatig in de pot en laat op een laag vuur pruttelen tot de pasta beetgaar is. Schep er de tomaatjes onder en kruid eventueel bij met peper en zout. Garneer met basilicum en verdeel over de borden. Werk af met Parmezaanse kaas.