Opgerolde kip-curry wraps

Aantal personen: 
2
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
5 minuten
Ingrediënten: 
2 kipfilets, in blokjes
1 el olijfolie
peper & zout
125 g mayonaise
2 el droge witte wijn
1 el mangochutney
2 tl kerriepoeder
1 selderstengel, in ringetjes
1 lente-uitje, in ringetjes
1 el rozijnen
2 el grof gehakte cashewnoten
4 tortilla’s
Ingrédients: 
2 filets de poulet, en dés
1 cs d'huile d'olive
poivre & sel
125 g de mayonnaise
2 cs de vin blanc sec
1 cs de chutney de mangue
2 cc de curry en poudre
1 tige de céleri, en petits anneaux
1 jeune oignon, en petits anneaux
1 cs de raisins secs
2 cs de noix de cajou, hachées gros
4 tortillas
Bereiding: 

Kruid de kipblokjes met peper en zout en bak ze gaar in de olijfolie, op een zacht vuur. Meng intussen de mayonaise, wijn, chutney en kerriepoeder onder elkaar. Voeg hier de selder, lente-ui en rozijnen aan toe. Enkele uren in de koelkast plaatsen. Meng er dan de kip en de cashewnoten onder. Verdeel het mengsel over de tortilla’s. Vouw de zijkanten over de vulling heen en rol het deeglapje daarna in de andere richting stevig op. Snij de wraps diagonaal in twee.