Parma-perzik

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
6 minuten
Ingrediënten: 
3 el honing
1 grote perzik
60 g fetablokjes
4 plakken Parma-ham
½ el boter
Gemengde jonge slablaadjes
Ingrédients: 
3 c. à s. de miel
1 grosse pêche
60 g de dés de feta
4 tranches de jambon de Parme
½ c. à s. de beurre
mesclun
Bereiding: 

Snij de perzik in acht en verwijder de pit. Meng de boter onder ½ eetlepel honing en wrijf hier de snijvlakken van de perzikpartjes mee in. Bak ze daarna op een grill of barbecue, 2 minuten aan iedere kant. Verpak de stukjes perzik telkens samen met enkele fetablokjes in een halve plak Parma-ham. Besprenkelen met de rest van de honing en serveren met gemengde jonge slablaadjes.