Pasta met bospaddenstoelen in kaassaus

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Enige behendigheid gevraagd
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
1 knoflookteentje (fijngesneden)
1 kleine ui (fijngesneden)
1 lente-uitje (in stukjes van 2 cm)
400 g gemengde bospaddenstoelen
300 g kipfilet (in blokjes)
4 el olijfolie
peper & zout
250 ml groentebouillon
200 g Boursin Cuisine 3 pepers
enkele takjes tijm
roze peperbolletjes
300 g lintpasta
Ingrédients: 
1 petite gousse d'ail hachée fine
1 petit oignon haché fin
1 jeune oignon en morceaux de 2 cm
400 g de champignons des bois assortis
300 g de filet de poulet en morceaux
4 cs d'huile d'olive
poivre & sel
250 ml de bouillon de légumes
200 g de Boursin Cuisine aux 3 poivres
quelques branches de thym
poivre rose en grains
300 g de tagliatelle
Bereiding: 

Snij de bospaddenstoelen in hapklare stukken. Bak de blokjes kip in 2 eetlepels olie gedurende 5 minuten aan. Kruiden met peper en zout en uit de pan halen. Fruit dan de ui en knoflook in dezelfde pan. Week de aanbaksels los met de groentebouillon en voeg alles bij de kip. Kook de pasta beetgaar in water met zout. Doe intussen de resterende olie in de pan en bak er de paddenstoelen goudbruin in. Laat de lente-uitjes kort meebakken en voeg dan het vlees bij de paddenstoelen. Roer er de Boursin onder en laat de saus kort opkoken. Meng er de uitgelekte pasta onder en werk af met tijm en hele roze peperbolletjes.