Pasta met champignons en Parma-ham

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
3 geplette knoflookteentjes
een mespuntje cayennepeper
3 el olijfolie
300 g champignons, grof gesneden
1,25 dl witte wijn
1 el bladpeterselie
een blok Parmezaan
6 plakken Parma-ham
300 g pasta naar keuze
zout
Ingrédients: 
3 gousses d'ail écrasées
une pointe de couteau de poivre de Cayenne
3 cs d'huile d'olive
300 g de champignons, coupés gros
1,25 dl de vin blanc
1 cs de persil plat
un bloc de Parmesan
6 tranches de jambon de Parme
300 g de pâtes au choix
sel
Bereiding: 

Snij de ham in reepjes. Stoof de champignons aan in de olijfolie, samen met de look en cayennepeper. Na 5 minuten blussen met de witte wijn. Laat de wijn helemaal verdampen. Kook intussen de pasta beetgaar in zoutwater. Giet hem af en meng er de champignons, de peterselie, de ham en 1 eetlepel geraspte Parmezaan onder. Voor het opdienen afwerken met geschaafde Parmezaan.