Pastaschotel met mozzarella en Parma-ham

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
400 g conchiglie-pasta
400 g kant-en-klare saus van zongedroogde tomaten
8 plakken Parma-ham, in reepjes
100 g mozzarella, grof gesneden
1 el verse oreganoblaadjes
peper & zout
Ingrédients: 
400 g de pâtes conchiglie
400 g de sauce préparée de tomates séchées au soleil
8 tranches de jambon de Parme, en lamelles
100 g de mozzarella, coupée en gros morceaux
1 cs de feuilles d'origan frais
poivre & sel
Bereiding: 

Kook de pasta in zoutwater, 2 minuten minder lang dan op de verpakking staat. Afgieten en goed uit laten lekken. Meng er daarna de Parma-ham en de saus onder. Op smaak brengen met peper en zout.

Doe het mengsel in een ovenschotel. Strooi er de mozzarella over en plaats de schotel een tiental minuten in een voorverwarmde oven van 180°, tot de kaas gesmolten is. Strooi er voor het opdienen de oreganoblaadjes over.