Penne puttanesca

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
45 minuten
Ingrediënten: 
2 knoflookteentjes, fijngesneden
1 ui, fijngesneden
100 g ansjovis, fijngehakt
2 el olijfolie
3 Romatomaten, in grove stukken
1 el rode wijn
2 el kappertjes
50 g zwarte olijven, grof gehakt
500 g penne
zout
Parmezaans kaas
2 el SPAR Taste the Word bruschetta
Ingrédients: 
2 gousses d’ail émincées
1 oignon émincé
100 g d’anchois en petits morceaux
2 c. à s. d’huile d’olive
3 tomates Roma en gros morceaux
1 c. à s. de vin rouge
2 c. à s. de câpres
50 g d’olives noires grossièrement hachées
500 g de penne
sel
parmesan
2 c. à s. de bruschetta SPAR Taste the World
Bereiding: 

Stoof de look, ui en ansjovis samen aan in de olijfolie. Voeg na 5 minuten de tomaten en de rode wijn toe. Ongeveer een half uur laten pruttelen. Kook de penne beetgaar in zoutwater en roer tegelijk de kappertjes, de bruschetta van zongedroogde tomaten en de olijven onder de saus. Giet de pasta af en meng 2 eetlepels van het kookwater onder de saus. Meng daarna de pasta onder de saus en strooi er rijkelijk Parmezaanse kaas over.