Piña colada French toast

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
8 sneetjes meergranenbrood
1 ei
6 el kokosmelk
1 tl rum
4 el ananassap
3 tl geraspte kokos
3 el fijngehakte ananas
4 el ahornsiroop
Ingrédients: 
8 tranches de pain multi-céréales
1 œuf
6 c. à s. de lait de coco
1 c. à c. de rhum
4 c. à s. de jus d’ananas
3 c. à c. de noix de coco râpée
3 c. à s. d’ananas finement haché
4 c. à s. de sirop d’érable
Bereiding: 

Rooster de geraspte kokos kort in een droge pan. Meng de kokosmelk, het ananassap, het ei en de rum onder elkaar. Wentel elk sneetje brood in dit mengsel. Bakken op een matig vuur in een pan met antikleeflaag tot de het brood mooi krokant en goudbruin is. Bestrooien met de geraspte kokos en de ananas en besprenkelen met de ahornsiroop.