Pincho’s van kip

Aantal stuks: 
8
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
500 g kipfilet, in lange reepjes
3 geplette knoflookteentjes
1 tl paprikapoeder
1 tl verse tijmblaadjes
2 el citroensap
3 el olijfolie
peper & zout
Ingrédients: 
500 g de filet de poulet, en longues lamelles
3 gousses d'ail écrasées
1 cc de paprika en poudre
1 cc de feuilles de thym frais
2 cs de jus de citron
3 cs d'huile d'olive
poivre & sel
Bereiding: 

Doe de kipreepjes samen met de andere ingrediënten in een kom. Goed mengen en dan afdekken met vershoudfolie. Minstens een half uur in de koelkast plaatsen. Steek het vlees op 8 houten satéprikkers die je eerst in water liet weken. Bak de pincho’s in 8-10 minuten gaar op de barbecue of in een grillpan. Lekker met een slaatje en Andalouse-saus.