Pizza van peer en gorgonzola

Aantal personen: 
1
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
20 minuten
Bereidingstijd: 
20 minutes
Ingrediënten: 
kant-en-klaar pizzadeeg
2 el gezeefde tomaten
¼ rode ui
¼ peer
1 el gehakte walnoten
40 g gorgonzola
rucolablaadjes
olijfolie
Ingrédients: 
pâte à pizza toute faite
2 cs de purée de tomates
¼ d’oignon rouge
¼ de poire
1 cs de noix hachées
40 g de Gorgonzola
feuilles de rucola
d’huile d’olive
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 200°. Leg een kant-en-klaar pizzadeeg op een bakplaat en verdeel er twee eetlepels gezeefde tomaten over (tot zo dicht mogelijk tegen de rand). Strooi er de ringen van een kwart rode ui, dunne schijfjes van 1/4 peer, een eetlepel grof gehakte walnoten en 40 g verkruimelde gorgonzola over. Bak de pizza in 15-20 minuten krokant en goudbruin. Strooi er wat rucolablaadjes over en besprenkel de pizza lichtjes met olijfolie.