Puree met roomkaas

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
25 minuten
Ingrediënten: 
1 kg geschilde aardappelen, in blokjes
1 el gezouten boter
100 g roomkaas
2 el zure room
2 el magere melk
peper & zout
bieslook
Ingrédients: 
1 kg de pommes de terre épluchées et coupées en dés
1 c. à s. de beurre salé
100 g de fromage à la crème
2 c. à s. de crème épaisse
2 c. à s. de lait écrémé
poivre & sel
ciboulette
Bereiding: 

Kook de aardappelblokjes in zout water tot ze zacht zijn. Afgieten en pletten met een pureestamper. Roer er dan de roomkaas, zure room, boter en melk onder. Op smaak brengen met peper en zout en bestrooien met fijngesneden bieslook.