Quiche met paddenstoelen en oude kaas

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
45 minuten
Ingrediënten: 
1 pak kant-en-klaar bladerdeeg
400 g kastanjechampignons, in vier
4 eieren
1 eigeel
2 el gehakte bladpeterselie
70 g geraspte oude kaas
1 teentje look, geperst
2,5 dl lichte room
2 el olijfolie
peper & zout
Ingrédients: 
1 paquet de pâte feuilletée prête à l’emploi
400 g de champignons châtaigne, coupés en quatre
4 œufs
1 jaune d’œuf
2 cs de persil plat haché
70 g de fromage vieux râpé
1 gousse d’ail, écrasée
2,5 dl de crème légère
2 cs d’huile d’olive
poivre & sel
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de champignons goudbruin in de olie. Voeg de look en de peterselie toe en laat nog 2 minuten bakken. Meng de eieren en het eigeel met de room en de kaas in een kom en breng op smaak met peper en zout. Leg het deeg in een grote taartvorm. Leg er de champignons op en giet er het eimengsel over.
Zet 30 minuten in de oven.