Roerei met garnalen en radijsjes

Aantal personen: 
1
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
2 broodjes
enkele takjes dille
2 radijsjes
1 el boter
2 eieren
2 el melk
peper & zout
50 g grijze garnalen
Ingrédients: 
2 petits pains
quelques petites branches d'aneth
2 petits radis
1 cs de beurre
2 oeufs
2 cs de lait
poivre & sel
50 g de crevettes grises
Bereiding: 

Zoek in de bakkerijafdeling van jouw SPAR de broodjes uit die je het liefst eet. Snij de radijsjes in dunne plakjes. Klop de eieren los met de melk. Op smaak brengen met peper en zout.

Doe de boter in de pan. Bak er de helft van de radijsjes een minuutje in aan. Voeg dan het eiermengsel toe. Enkele minuten bakken op een laag vuur. Af en toe roeren. Snij de broodjes doormidden. Verdeel er het nog ‘natte’ roerei over. Strooi er de garnaaltjes en de resterende radijsplakjes op. Afwerken met de dille.