Roergebakken scampi met appel

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
200 g nestnoedels
200 g broccoli, in hapklare stukken
2 el wokolie
2 Pink Lady appels, in schijfjes
400 g gepelde scampi’s
1 rood pepertje, in fijne ringetjes
100 g tuinbonen (diepvries)
100 g jonge spinazieblaadjes
2 el sojasaus
1 tl vissaus
1 el rode currypasta
Bereiding: 

Kook de noedels 4 minuten. Afgieten en warm houden. Verhit 1 eetlepel wokolie in een wokpan. Roerbak hierin de appelschijfjes gedurende 3 minuten. Uit de pan halen en warm houden. Roerbak daarna de scampi’s samen met de currypasta gedurende 3 minuten. Bij de appelschijfjes leggen.

Doe de resterende wokolie in de pan en bak er de peperringetjes en broccoli in aan. Na 2 minuten ook de spinazie en de tuinbonen toevoegen. Doe de appelschijfjes en de scampi’s terug in de pan. Roer er de sojasaus en de vissaus onder en bak alles nog een minuut door. Opdienen op de noedels