Romige pastaschotel met citroen

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
500 g pasta naar keuze
250 g ricotta
150 g buffelmozzarella, in stukjes gescheurd
150 g mascarpone
50 geraspte Parmezaan
2 el citroensap
de geraspte schil van 1 citroen
1 el gehakte tijmblaadjes
1 el honing
peper & zout
Ingrédients: 
500 g de pâtes au choix
250 g de ricotta
175 g de mozzarella de bufflonne, coupée en morceaux
150 g de mascarpone
50 g de parmesan râpé
2 c. à s. de jus de citron
le zeste râpé de 1 citron
1 c. à s. de feuilles de thym ciselées
1 c. à s. de miel
sel et poivre
Bereiding: 

Kook de pasta in zoutwater, 3 minuten minder lang dan op de verpakking staat. Meng ondertussen de andere ingrediënten, met uitzondering van 50 g mozzarella, onder elkaar.

Meng de kaasmassa onder de uitgelekte pasta. Goed op smaak brengen met peper en zout. Doe alles in een ovenschotel en strooi er de resterende mozzarella over. Plaats de pasta 20 minuten in een voorverwarmde oven van 220°.