Rozijnentoast met walnoten, appel en Gorgonzola

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
15 min
Ingrediënten: 
8 sneetjes rozijnenbrood
2 friszure appels, in plakjes
sap van 1 citroen
40 g walnoten
3 el vloeibare honing
150 g gorgonzola, in plakjes
3 el verse tijmblaadjes
Ingrédients: 
8 tranches de pain aux raisins (cramique)
2 pommes acides, en rondelles
jus de 1 citron
40 g de noix
3 cs de miel liquide
150 g de Gorgonzola, en tranches
3 cs de feuilles de thym frais
Bereiding: 

Bedruppel de appelplakjes met het citroensap, zodat ze niet verkleuren. Rooster de walnoten in een droge koekenpan tot ze beginnen te geuren. Neem ze uit de pan en hak ze grof. Rooster het rozijnenbrood goudbruin in het broodrooster.

Beleg elk sneetje brood met appelplakjes en plakjes kaas. Strooi er de noten over en bedruppel met de honing. Garneer met de tijmblaadjes.