Salade van bloedsinaasappel, venkel en aardappel

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
4 middelgrote rode aardappels, geschild en gekookt
2 kleine venkelknollen, in plakjes
1 kleine rode ui, in dunne ringetjes
4 bloedsinaasappels
een handvol bladpeterselie
2 el frambozenazijn
4 el olijfolie
½ tl zeezout
½ tl versgemalen zwarte peper
Ingrédients: 
4 pommes de terre rouges de grosseur moyenne, épluchées et cuites
2 petits bulbes de fenouil, en rondelles
1 petit oignon rouge, en fins anneaux
4 oranges sanguines
une poignée de persil plat
2 cs de vinaigre de framboise
4 cs d'huile d'olive
½ cc de sel de mer
½ cc de poivre noir moulu frais
Bereiding: 

Snij de aardappels in plakjes van ± 1 cm dik en leg ze op een grote schotel. Leg de uiringetjes en de venkelplakken er bovenop. Schil de sinaasappels, verwijder eventuele pitjes en snij het vruchtvlees in plakjes van ± 1 cm dik. Leg die op de groenten en verdeel er de peterselie over. Druppel de azijn en de olie over de salade. Bestrooien met peper en zout en direct serveren.