Scampi’s met mango en radijs

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
20 grote scampi’s, gekuist
1,2 dl olijfolie
het sap van 1 citroen
peper & zout
2 limoenen
het vruchtvlees van 2 mango’s, in blokjes
5 radijsjes, in kleine blokjes
1 rode ui, grof gehakt
1 tl paprikapoeder
een handvol verse korinader, gehakt
Ingrédients: 
20 gros scampis nettoyés
1,2 dl d'huile d'olive
le jus d'un citron
poivre & sel
2 citrons verts
la chair de 2 mangues, en dés
5 petits radis, en petits morceaux
1 oignon rouge haché gros
1 cc de paprika en poudre
Une poignée de coriandre hachée frais
Bereiding: 

Doe de scampi’s samen met 4 eetlepels olijfolie, het citroensap en een beetje peper en zout in een plastic zak. Laat ze een half uur marineren in de koelkast. Schil intussen de limoenen en snij het vruchtvlees tussen de vliesjes uit. Meng ze voorzichtig onder de mangoblokjes, de ui, koriander en de radijsblokjes. Op smaak brengen met peper, zout en paprikapoeder.

Bak de scampi’s 3-5 minuten in een grillpan, tot ze mooi gekleurd en gaar zijn, Serveer er de mangosalsa bij.