Simpele veggie-pizza

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
8 dikke sneden volkorenbrood
olijfolie
16 zongedroogde tomaten
300 g paddenstoelen naar keuze, in reepjes
300 g jonge spinazieblaadjes
300 g ricotta
1 tl gedroogde oregano
75 g geschaafde parmezaan
peper & zout
Ingrédients: 
8 tranches épaisses de pain complet
huile d’olive
16 tomates séchées au soleil
300 g de champignons au choix, en lamelles
300 g d’épinard jeune
300 g de ricotta
1 cc d’origan séché
75 g de parmesan en copeaux
poivre & sel
Bereiding: 

Rooster de sneetjes brood lichtjes in een toaster. Besprenkel ze met olijfolie. Leg er de zongedroogde tomaten op. Bak intussen de paddenstoelenreepjes goudbruin in olijfolie. Leg de spinazie daar bovenop, deksel op de pan, en van het vuur halen. Breng de ricotta op smaak met peper en zout. Schik de spinazie op het brood en verdeel daar de ricotta en de paddenstoelen over. Bestrooien met oregano. Onder de grill plaatsen tot de ricotta begint te verkleuren. Uit de oven halen, geschaafde parmezaan erover strooien en besprenkelen met een beetje olijfolie.