Sla met Meesterlyck-ham en geitenkaas

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
2 fijne sneetjes Meesterlyck-ham
200 g Rondin geitenkaas
1 krop frisésla
8 kerstomaatjes, gehalveerd
1 Conférence-peer
het sap van ¼ citroen
60 g hazelnoten, grof gehakt
1 tl tijmblaadjes
2 el fijngesneden bieslook
2 el honing
2 el mosterdvinaigrette
Ingrédients: 
2 fines tranches de jambon Magistral
200 g de fromage de chèvre Rondin
1 salade frisée
8 tomates cerises coupées en deux
1 poire Conférence
le jus de ¼ de citron
60 g de noisettes grossièrement concassées
1 c. à c. de thym effeuillé
2 c. à s. de ciboulette finement hachée
2 c. à s. de miel
2 c. à s. de vinaigrette à la moutarde
Bereiding: 

Schil de peer, snij ze in blokjes en besprenkel ze met citroensap. Snij de geitenkaas in 8 gelijke stukken en omwikkel die met Meesterlyck-ham. Leg de kaasjes in een ovenschotel en lepel er de honing over. Strooi de tijmblaadjes over de kaasjes en laat ze snel warmen onder de grill. Maak de gekuiste sla aan met de blokjes peer, de kerstomaatjes, de vinaigrette en de gesneden bieslook. Schik de geitenkaasjes op ruime borden, garneer met de sla en strooi er de noten over.