Slaatje met gerookte zalm

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 min.
Bereidingstijd: 
10 min.
Ingrediënten: 
2 el geroosterde pijnboompitten
60 g geschaafde pecorino
100 g rucola, grof gehakt
8 kerstomaatjes
het sap en de geraspte schil van 1/2 limoen
400 g gerookte zalm
peper & zout
500 g pasta naar keuze
1 el olijfolie
Ingrédients: 
2 c. à s. de pignons de pin grillés
60 g de pecorino, en copeaux
100 g de roquette, grossièrement hachée
8 tomates cerises
le jus et le zeste râpé de ½ citron vert
400 g de saumon fumé
poivre & sel
500 g de pâtes au choix
1 c. à s. d’huile d’olive
Bereiding: 

Snij de zalm in fijne reepjes en verdeel de tomaatjes in acht stukjes. Kook de pasta beetgaar en giet hem af. Meng er onmiddellijk de tomaatjes, de zalm, de rucola, de olie, het sap en de schil van de limoen onder. Bijkruiden met peper en zout en bestrooien met de pijnboompitten en de pecorino.