Slaatje met parelhoen en banaan

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
4 parelhoenfilets
peper & zout
1 el olijfolie
2 bananen
1 appel
1 selderstengel
150 g ijsbergsalade
75 g radijsjes
2 el gemengde tuinkruiden
1 el citroensap
1 dl yoghurt
1 tl suiker
Ingrédients: 
4 filets de pintade
poivre et sel
1 cs d'huile d'olive
2 bananes
1 pomme
1 branche de céleri
150 g de salade iceberg
75 g de petits radis
2 cs de fines herbes
1 cs de jus de citron
1 dl de yoghourt
1 cc de sucre
Bereiding: 

Kruid de parelhoenfilets met peper en zout en bak ze 12 minuten in de olie. Af laten koelen en in stukjes snijden. Snij de bananen in schijfjes en de ongeschilde appel in plakjes. Snij de selder in kleine stukjes en de radijsjes in dunne plakjes. Trek de sla in stukjes. Hak de tuinkruiden fijn en roer ze onder de yoghurt, samen met het citroensap en de suiker. Afkruiden met peper en zout. Meng de banaan, de appel en de selder voorzichtig onder elkaar en meng er de dressing onder. Meng er daarna de parelhoen, de radijsjes en de sla onder.