Slaatje van bonen en geroosterde paprika

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
20 minuten
Bereidingstijd: 
25 minuten
Ingrediënten: 
2 rode paprika’s
250 g prinsessenbonen
1 geplet knoflookteentje
3 el olijfolie
1 el witte wijnazijn
25 g pijnboompitten, geroosterd
zout
1 el grof gesneden basilicum
Ingrédients: 
2 poivrons rouges
250 g de haricots princesse
1 gousse d'ail, écrasée
3 cs d'huile d'olive
1 cs de vinaigre de vin, blanc
25 g de pignons de pin, rôtis
sel
1 cs de basilic, coupé gros
Bereiding: 

Leg de paprika’s op een bakplaat en plaats die 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 240°. Stop ze daarna in een afgesloten plastic zak om lichtjes af te koelen. Kook intussen de boontjes 5 minuten in zoutwater. Spoel ze af onder koud water. Meng er de look, olijfolie, wijnazijn en een beetje zout onder. Verwijder het vel van de paprika’s (dat zou nu makkelijk moeten gaan) en snij ze in stukken. Meng die ten slotte samen met de pijnboompitten en basilicum onder de boontjes.