Slaatje van zalm, avocado en sluimererwten

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
25 minuten
Bereidingstijd: 
2 minuten
Ingrediënten: 
150 g sluimererwten
1 avocado
het sap van 1 citroen
200 g artisjokken op olie (uitgelekt)
400 g zalm
2 lente-uitjes (in ringen)
50 g radijsjes
in fijne plakjes
fijngesneden dille
2 el mayonaise
peper & zout
olijfolie
Ingrédients: 
150 g de mange-tout
1 avocat
le jus d'un citron
200 g d'artichauts à l'huile égouttés
400 g de saumon
2 jeunes oignons en anneaux
50 g de radis en fines tranches
aneth finement hachée
2 cs de mayonnaise
poivre et sel
huile d'olive
Bereiding: 

Leg de zalm op een bakplaat, kruid hem met peper en zout en besprenkel hem met olie. Plaats hem 15 minuten in een voorverwarmde oven van 170°. Kook intussen de sluimererwten 2 minuten in zout water. Afgieten en afspoelen onder koud water. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en sprenkel er het citroensap over. Snij de artisjokken in 4. Breek de zalm voorzichtig in stukjes en meng ze samen met alle andere ingrediënten voorzichtig onder elkaar.