Snelklaar-couscous

Aantal personen: 
4
Voorbereidingstijd: 
15 min
Bereidingstijd: 
10 min
Ingrediënten: 
300 g couscous
500 ml hete kippenbouillon
Olijfolie
Sap van 1 limoen
4 gedroogde abrikozen, fijngesneden
4 kippenfilets in blokjes
1 tl currypoeder
100 g fetablokjes
1 rode paprika, in fijne blokjes
handvol koriander
peper & zout
Ingrédients: 
300 g de couscous
500 ml de bouillon de poule chaud
huile d’olive
le jus d’un citron vert
4 abricots séchés coupés finement
4 filets de poulet en dés
1 cc de poudre de curry
100 g de feta en cubes
1 poivron rouge en petits dés
une poignée de coriandre
poivre & sel
Bereiding: 

Doe de couscous in een diepe schaal en giet er de hete bouillon over. Dek af en laat een vijftal minuten wellen. Bak ondertussen de kippenblokjes in wat olijf­olie goudbruin en breng op smaak met curry, peper en zout. Roer de couscous met een vork los. Meng er 3 el olijfolie en het limoensap onder. Schep er de kip, abrikozen, feta en paprika en onder. Garneer met de koriander en serveer meteen.