Snoeptomaatjes en witte bonen

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
20 minuten
Bereidingstijd: 
5 minuten
Ingrediënten: 
500 g witte bonen uit blik of bokaal, uitgelekt
500 g kerstomaatjes, gehalveerd of gevierendeeld (liefst diverse kleuren)
½ rode ui
een handvol pijnboompitten, geroosterd
100 g feta, verkruimeld
een handvol grof gehakte basilicumblaadjes
1 el grof gehakte muntblaadjes
het sap van ½ citroen
5 el olijfolie
2 el witte wijnazijn
1 tl mosterd
peper & zout
Ingrédients: 
500 g de haricots blancs en boîte ou bocal, égouttés
500 g de tomates cerise coupées en deux ou en quatre (de préférence de différentes couleurs)
½ oignon rouge
une poignée de pignons de pin rôtis
100 g de feta, émiettée
une poignée de feuilles de basilic hachées gros
1 cs de feuilles de menthe hachées gros
le jus de ½ citron
5 cs d'huile d'olive
2 cs de vinaigre de vin, blanc
1 cc de moutarde
poivre & sel
Bereiding: 

Doe de helft van de basilicum in een blender, samen met de muntblaadjes, het citroensap, de olijfolie, witte wijnazijn en mosterd. Goed mixen en verder op smaak brengen met peper en zout. Meng de overige ingrediënten voorzichtig onder elkaar in een kom en meng er daarna de dressing onder.