Spaghetti met ham en broccoli

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
5 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
250 g gekookte ham, in blokjes
300 g spaghetti
500 g broccoliroosjes
100 g geraspte Parmezaan
1 pakje Knorr poeder voor Champignonsaus (40 g)
2 dl warme melk
zout
paprikapoeder
Ingrédients: 
250 g de jambon cuit en dés
300 g de spaghetti
500 g de bouquets de brocolis
100 g de parmesan râpé
1 paquet de sauce aux champignons en poudre Knorr (40 g)
2 dl de lait chaud
sel
paprika
Bereiding: 

Kook de pasta beetgaar in zoutwater. Voeg de laatste 2 minuten ook de broccoliroosjes toe.

Los intussen het sauspoeder op in de melk en laat de saus even doorkoken. breng ze flink op smaak met paprikapoeder. Giet de spaghetti af en meng hem samen met 2 eetlepels van het kookwater, de broccoli en de ham onder de saus. Vóór het opdienen bestrooien met geraspte Parmezaan.