Spaghetti met krab en radijs

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 min.
Bereidingstijd: 
10 min.
Ingrediënten: 
500 g spaghetti
5 el olijfolie
4 knoflookteentjes, fijngesneden
1 el Pastis
1 rood pepertje, fijngehakt
200 g krab uit blik
het sap en de geraspte schil van 2 citroenen
een handvol bladpeterselie, gescheurd
50 g radijsjes, in zeer dunne plakjes
peper & zout
Ingrédients: 
500 g de spaghettis
5 c. à s. d’huile d’olive
4 gousses d’ail, émincées
1 c. à s. de Pastis
1 piment rouge, finement haché
200 g de crabe en conserve
le jus et le zeste râpé de 2 citrons
une poignée de persil plat, coupé
50 g de radis, en très fines rondelles
poivre & sel
Bereiding: 

Kook de spaghetti beetgaar in zoutwater. Fruit intussen de look in de olijfolie tot hij lichtjes bruin begint te worden. Blussen met de Pastis. Even laten inkoken en dan het krabvlees, het pepertje, de peterselie, het citroensap en de citroenschil toevoegen. Kort laten pruttelen.

Giet de gekookte pasta af en doe hem in de pan met de krab. Goed onder elkaar mengen en op smaak brengen met peper en zout. Verdelen over 4 warme borden en er de radijsschijfjes over strooien.