Spaghetti met mango

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
20 minuten
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
1 mango, in blokjes
3 kipfilets
1 el olijfolie
1 knoflookteentje, geplet
1 geroosterde rode paprika, in reepjes
een handvol basilicum, fijngesneden
60 g pijnboompitten, geroosterd
300 g geraspte parmezaan
2 eierdooiers, losgeklopt
peper en zout
400 g spaghetti
Ingrédients: 
1 mangue, en dés
2 filets de poulet
1 cs d’huile d’olive
1 gousse d’ail, écrasée
1 poivron rouge rôti, en lamelles
une poignée de basilic, coupé finement
60 g de pignons de pin, rôtis
300 g de parmesan râpé
2 jaunes d’œuf, battus
poivre & sel
400 g de spaghetti
Bereiding: 

Kruid de kipfilets met peper en zout en bak hem samen met de look in de olijfolie. Snij de kip daarna in hapklare stukken. Meng 200 g parmezaan en een beetje peper en zout onder de eierdooiers. Kook de pasta beetgaar, giet hem af en meng er onmiddellijk het eiermengsel onder. Meng er dan de kip, gebakken look, mango, paprika en basilicum onder. Werk af met de pijnboompitten en de rest van de parmezaan.