Sterretjes van bladerdeeg

Aantal stuks: 
16
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
20 minutes
Bereidingstijd: 
10 minutes
Ingrediënten: 
1 kant-en-klaar bladerdeeg
½ citroen
2 el roomkaas
50 g gerookte zalm
2 el grijze garnalen
½ geschilde avocado
peper & zout
Ingrédients: 
1 pâte feuilletée prête à l'emploi
½ citron
2 cs de fromage à la crème
50 g de saumon fumé
2 cs de crevettes grises
½ avocat épluché
poivre & sel
Bereiding: 

Snij of druk met een vormpje 8 sterren uit het deeg. Snij het resterende deeg in stroken. Vouw die als een knoop naar elkaar toe, zodat een soort kransje ontstaat. Leg alles op een bakplaat met bakpapier en bak het deeg in 10-12 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven van 225°. Snij de zalm in vierkantjes van 3 centimeter. Schep er wat roomkaas op en vouw de puntjes naar elkaar toe. Leg ze op de kransjes en werk af met een sliertje citroenschil. Plet de avocado en breng hem op smaak met peper, zout en citroensap. Schep op iedere ster een beetje van deze mousse en strooi er de garnaaltjes over.