Strawberry Jello Shots

Aantal stuks: 
16
Moeilijkheidsgraad: 
Enige behendigheid gevraagd
Voorbereidingstijd: 
15 min.
Bereidingstijd: 
20 min.
Ingrediënten: 
3 gelatineblaadjes
5 dl water
250 g suiker
3,75 dl koude champagne (of cava)
3,75 dl koude Canada Dry
250 g aardbeien / in plakjes
Ingrédients: 
3 feuilles de gélatine
5 dl d’eau
250 g de sucre
3,75 dl de champagne froid (ou cava)
3,75 dl de Canada Dry froid
250 g de fraises, en tranches
Bereiding: 

Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Na 10 minuten tot tegen de kook brengen en gelatine volledig oplossen. Van het vuur halen. Los er dan de suiker in op en meng er vervolgens de champagne en Canada Dry onder. In de koelkast plaatsen tot het mengsel licht begint in te dikken. Meng er dan de aardbeien onder en verdeel dit over 16 potjes of vormpjes. In de koelkast plaatsen tot de jelly is opgesteven. Plaats de vormpjes 10 tot 20 seconden in warm water en draai ze dan om, zodat de jello shots eruit floepen.