Surf en turf van scampi en gandaham

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 min
Bereidingstijd: 
30 min
Ingrediënten: 
4 scampi’s, gepeld, darmkanaal verwijderd
2 plakjes Gandaham, in 4 reepjes
1 aubergine
1 lookteentje
2 zoete paprika’s
4 takjes dille
Olijfolie
peper & zout
Ingrédients: 
4 scampis, épluchés et sans intestin
2 tranches de jambon Ganda, en 4 bandes
1 aubergine
1 gousse d’ail
2 poivrons doux
4 petites branches d’aneth
huile d’olive
poivre & sel
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de aubergine in de lengte door. Wrijf het snijoppervlak in met olijfolie, leg op een bakplaat en zet 30 minuten in de oven. Lepel het vruchtvlees uit de aubergine en mix fijn met de look en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s en kook ze in licht gezouten water zacht. Pureer fijn en haal door een zeef. Roer er een scheutje olijfolie onder en kruid met peper en zout. Wikkel een reepje Gandaham rond elke scampi, steek er een stokje door en bak ze in olijfolie goudbruin. Verdeel de auberginekaviaar over 4 bordjes, leg er een scampi op en lepel er wat van de paprikacoulis over.