Tartine savoyarde

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
4 sneetjes houthakkersbrood
4 kleine aardappelen
1 rode ui, in fijne ringetjes
4 plakjes Zwarte Woudham
8 plakjes raclettekaas
verse tijm
zout
Ingrédients: 
4 tranches de pain de bûcheron
4 petites pommes de terre
1 oignon rouge en fins anneaux
4 tranches de jambon de la Forêt Noire
8 tranches de fromage à raclette
thym frais
sel
Bereiding: 

Schil de aardappelen en kook ze 10 minuten in zoutwater. Snij ze daarna in plakjes. Verdeel de ui, de ham, de aardappelen en de kaas over de sneetjes brood. Strooi er wat verse tijm over en plaats het brood 10 minuten in een voorverwarmde oven van 240°.