Tempura van prinsessenbonen

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
5 minuten
Ingrediënten: 
125 g bloem
125 g maïzena
2 dl spuitwater
¼ tl zout
250 g prinsessenbonen
4 el sojasaus
2 el water
het sap van 1 limoen
1 fijngesneden sjalotje
Ingrédients: 
125 g de farine
125 g de maïzena
2 dl d'eau gazeuse
¼ cc de sel
250 g de haricots princesse
4 cs de sauce soja
2 cs d'eau
le jus d'un citron
1 échalote, coupée fin
Bereiding: 

Roer de sojasaus, het water, het limoensap en de sjalot tot een dipsausje. Roer de bloem, maïzena, zout en het spuitwater onder elkaar. Voeg de boontjes toe en zorg ervoor dat ze volledig bedekt zijn met het beslag. Frituur ze daarna beetje bij beetje 2 minuten op 185°. Uit laten lekken op keukenpapier en opdienen met de dipsaus.