Toast van rozijnenbrood met banaan

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
45 minuten
Ingrediënten: 
8 sneetjes rozijnenbrood
boter
2 bananen, in plakjes van ½ cm
2,5 dl melk
125 g Philadelphia roomkaas
3 eieren
75 g suiker
3 el bloem
2 tl vanille-extract
Ingrédients: 
8 tranches de pain aux raisins
beurre
2 bananes coupées en rondelles d’½ cm
2,5 dl de lait
125 g de fromage frais Philadelphia
3 œufs
75 g de sucre
3 c. à s. de farine
2 c. à c. d’extrait de vanille
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 180°. Leg 4 sneetjes rozijnenbrood in een ingeboterde rechthoekige ovenschotel. Schik er de schijfjes banaan op en dek toe met de andere broodsneetjes. Meng de melk, roomkaas, de eieren, suiker, bloem en het vanille-extract onder elkaar. Giet dit over het brood en laat het 5 minuten rusten. Daarna 40-45 minuten in de oven plaatsen.