Tongrolletjes op verse vijgen

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
12 tongfilets
peper & zout
6 verse vijgen
balsamico
gemengde jonge sla
1 rode sjalot
fijngesnipperd
50 g geroosterde pijnboompitten
parmezaanse kaas
olijfolie
Ingrédients: 
12 filets de sole
poivre & sel
6 figues fraîches
vinaigre balsamique
salade mixte
1 échalote rouge finement hachée
50 g de pignons de pin rôtis
Parmesan
huile d'olive
Bereiding: 

Kruid de tongfilets met peper en zout. Borstel ze lichtjes in met balsamico en rol ze op. Snij de vijgen doormidden en leg ze met de snijkant naar boven in een ovenschotel. Leg er de tongrolletjes bovenop. Plaats de schotel 15 minuten in een voorverwarmde oven van 175°. Rooster intussen de pijnboompitten en meng ze samen met de sjalot onder de sla. Schik de sla op een bord en leg er de vijgen met tongrolletjes op. Rasp er wat Parmezaanse kaas over en werk het bord af met olijfolie en enkele druppels balsamico.