Tortilla-pizza met bospaddenstoelen

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
40 minuten
Bereidingstijd: 
15 minuten
Ingrediënten: 
125 g roomkaas
5 el mayonaise
3 el graanmosterd
11 knoflookteentjes
125 g bospaddenstoelen, in hapklare stukken
5 el olijfolie
peper & zout
12 tijmtakjes
4 tortilla’s
100 g rucola
Ingrédients: 
125 g de fromage crémeux
5 cs de mayonnaise
3 cs de moutarde à l'ancienne
11 petites gousses d'ail
125 g de champignons des bois en petits morceaux
5 cs d'huile d'olive
poivre & sel
12 petites branches de thym
4 tortillas
100 g de roquette
Bereiding: 

Meng de roomkaas, de mayonaise, de mosterd en 1 geplet knoflookteentje onder elkaar. Koel weg zetten.

Meng de olie onder de bospaddenstoelen en kruid ze rijkelijk met peper en zout. Meng er dan de tijmtakjes en de resterende knoflookteentjes onder. Verdeel dit mengsel over een bakplaat en plaats die 15 minuten in een voorverwarmde oven van 190°. Even omscheppen en opnieuw een kwartier in de oven plaatsen. Verwijder dan de tijmtakjes en de knoflookteentjes.

Verlaag de temperatuur van de oven tot 180° en plaats de tortilla’s er 10 minuten in, tot ze krokant zijn. Verdeel er telkens 2 eetlepels van de saus over en vervolgens ook de rucola en de bospaddenstoelen.