Tortillarolletjes met Passendale

Aantal personen: 
8
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
10 minuten
Ingrediënten: 
4 tortilla’s
150 g ricotta
50 g graanmosterd
1 tl kerriepoeder
4 sneetjes Passendale
4 plakken Ardeense ham
jonge slablaadjes
peper & zout
Ingrédients: 
4 tortillas
150 g de ricotta
50 g de moutarde à l’ancienne
1 c. à c. de curry
4 tranches de Passendale
4 tranches de jambon d’Ardenne
jeunes pousses de salade
sel et poivre
Bereiding: 

Meng de mosterd, de ricotta en het kerriepoeder onder elkaar. Smeer dit mengsel op de tortilla’s. Leg er de Passendale, de Ardeense ham en wat slablaadjes op. Kruiden met peper en zout en stevig oprollen. In stukjes snijden en vast steken met een prikker. Lichtje opwarmen in de oven alvorens te serveren.