Val Dieu-walnotentaartjes met honing

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
35 min
Ingrediënten: 
4 plakjes bladerdeeg
250 g Val Dieu
50 g walnoten, grof gehakt
4 eieren
100 g geraspte wortelen
2 el honing
Boter
peper & zout
Ingrédients: 
4 plaques de pâte feuilletée
250 g de Val Dieu
50 g de noix, hachées gros
4 œufs
200 ml de crème
100 g de carottes râpées
2 cs de miel
beurre
poivre & sel
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de Val Dieu in plakjes. Klop de eieren met de room los en kruid met peper en zout. Vet 4 taartvormpjes in met boter en bekleed met het bladerdeeg. Prik er met een vork enkele gaatjes in. Verdeel de kaas, noten en de wortelen over de deegbodems. Bedruppel met de honing en giet er het eiermengsel over. Zet de taartjes 20 minuten in de oven. Lekker met een ijsberg-wortelsla.