Varkenshaasje met perenrelish

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
15 minuten
Bereidingstijd: 
20 minuten
Ingrediënten: 
600 g varkenshaasje
peper & zout
2 el boter
2 peren, in kleine blokjes
60 g radijsjes, in fijne blokjes
4 el vers gehakte munt
1 tl geraspte citroenschil
2 el citroensap
2 el suiker
1 tl olijfolie
Ingrédients: 
600 g de filet pur de porc
poivre & sel
2 cs de beurre
2 poires en petits morceaux
60 g de radis en petits morceaux
4 cs de menthe fraîche hachée
1 cc d'épluchure de citron râpée
2 cs de jus de citron
2 cs de sucre
1 cc d'huile d'olive
Bereiding: 

Kruid het vlees met peper en zout en bak het een kwartiertje in de boter. Regelmatig omdraaien. Ongeveer 5 minuten laten rusten, alvorens te snijden. Meng ondertussen de peren, radijsjes, munt, citroenschil, citroensap, suiker en olijfolie onder elkaar. Dien de relish op met het vlees. Combineert goed met couscous